Alimentele pe care le mâncam, aerul pe care îl respirăm, apa pe care o bem și clima care face planeta noastră locuibilă, vin toate din natură. Cu toate acestea, sunt perioade excepționale în care natura ne transmite un mesaj: pentru a ne îngriji de noi înșine trebuie să avem grijă de natură.

                 E timpul să te trezești! Să iei act! Participă la Ziua Națională de Curățenie 2021!

                 Direcția de Sănătate Publică a județului Hunedoara susține proiectul „Ziua Națională de Curățenie 2021” organizat de Asociația Let’s do It, România!

                 Un concept unic în România, care a adunat împreună românii din toate categoriile sociale și jucători din toate sferele, de la companii la autorități, media, ONG-uri sau persoane publice. Din 2009 până în prezent, în cadrul Zilei de Curățenie Națională, peste 1.000.000 de voluntari au luat parte la acțiunile Let’s Do It, România! desfășurate la nivel național.

                 Let’s Do It, România! se pregătește de cea de-a 8a zi de Curățenie Națională, eveniment care anul acesta va avea loc pe 18 septembrie, zi în care voluntarii vor strânge deșeurile din natură. Anul acesta proiectul se va realiza și în context global în 175 de țări, sub numele „World Cleanup Day”. Astfel, pe 18 septembrie 2021, ne propunem să mobilizăm 5% din populația planetei pentru a curăța deșeurile de pe toată suprafața Pământului într-o singură zi. In Romania, acest obiectiv se traduce prin mobilizarea a 1 milion de cetățeni, participanți în cadrul proiectului.

                 Cei interesați și care vor să contribuie la o țară mai curată, se pot adresa primăriei de care aparțin sau se pot înscrie la adresa https://membership.letsdoitromania.ro