Bună ziua,

 

 

 

Vaccinarea COVID-19 este în prezent o prioritate pentru România și întreaga lume, pentru controlul pandemiei. În acest context, este extrem de important ca opinia publică și profesioniștii din sănătate să primească corect și transparent, din surse autorizate, răspunsuri la întrebări precum ”Ce cunoaștem?”, ”Ce dovezi științifice există?”, dar și ”Care sunt perspectivele de viitor?”.

 

În acest sens, Colegiul Medicilor din România lansează un demers în premieră – o conferință tip webinar, Vaccinarea COVID-19 pe înțelesul tuturor, la care am invitat și au confirmat participarea medici, pentru a prezenta datele și răspunsurile existente până în prezent.

 

În numele Colegiului Medicilor din România, vă invităm să susțineți acest demers și, dacă veți considera oportun, să îl popularizați pe pagina de Facebook/site-ul instituției dumneavoastră, astfel încât răspunsurile și informațiile corecte, de actualitate și din surse autorizate să ajungă la un număr cât mai mare de persoane.

 

Evenimentul, organizat sub forma unui webinar, se va desfășura, vineri 8 ianuarie 2021, de la ora 18:30 la ora 20:30.

 

Linkul evenimentului de pe rețeaua Facebook, unde va fi disponibil și live-ul webinarului este: https://fb.me/e/20z6KZG1O

 

Spotul video de promovare a conferinței se regăsește aici: https://fb.watch/2QiEZjSr8c/

 

Pentru orice fel de detalii logistice aferente evenimentului, puteți ține legătura cu Sănătatea Press Group, compania care asigură activitățile de comunicare ale Colegiului Medicilor din România, precum și producția video & online a acestui eveniment.

 

Contact Sănătatea Press Group: evenimente@sanatateapress.ro/ 0725 580 406

 

Vă mulțumesc,

 

Prof. univ. dr. Daniel Coriu

 

Președintele Colegiului Medicilor din România

Articole similare